Ilmaiset kohteet

HOP-ON HOP-OFF BUSSI KIERTOAJELU

Aitoja tarinoita ja hämmästyttäviä kertomuksia! Näytämme Helsingin pintaa syvemmältä. Voit jäädä kyydistä ja nousta takaisin niin usein kuin haluat. Koe kiehtovat kertomukset niiden oikeilla tapahtumapaikoilla.Nauti upeista maisemista kaksikerroksisista avobusseistamme. Kattava reittiselostus kuulokkeista 10 kielellä.

Lisää tietoa www.citytour.fi

ROYAL LINE RISTEILYT

Yli 70 vuoden kokemuksella Royal Line:n laivalla pääset tutustumaan Helsinkiin pintaa syvemmältä! Royal Linen sightseeing-reiteillä näet kauneimmat maisemat, kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita.

Lisää tietoa www.royalline.fi

MATKUSTA SUOMENLINNAAN

Tämä Unescon maailmaperintöluetteloon kuuluva merilinnoitus on Helsingin suosituin nähtävyys! Lautalla pääset saarelle 15-20 minuutissa. Merilinnoituksen lisäksi saarelta löydät museoita, kahviloita, matkamuistomyymälöitä sekä kaunista luontoa! 

Lisää tietoa www.suomenlinna.fi

EHRENSVÄRD MUSEO SUOMENLINNASSA

Linnanpihalla, linnoituksen komendanttien virka-asuntona toimineessa talossa sijaitseva Ehrensvärd-museo esittelee linnoituksen ruotsalaisen kauden historiaa. Talon ensimmäinen isäntä oli linnoituksen perustaja Augustin Ehrensvärd. Museon kokoelmissa on muun muassa muotokuvia, pienoismalleja, aseita, kustavilaisia huonekaluja sekä Suomenlinnaa esittäviä öljymaalauksia 1760-luvulta.

Lisää tietoa www.suomenlinna.fi

ILMAINEN TEMPPELIAUKION KIRKKO

Näytä CityPassia Tours&Tickets myyntipisteessä (Pohjoisesplanadi 21, Change Group rahanvaihdon tiloissa) ja lunasta ilmainen lippu Temppeliaukion kirkkoon!

Lisää tietoa ja aikataulut: www.temppeliaukionkirkko.fi

ROYAL LINE ILLALLISRISTEILY

Illallisristeily lähtee Kauppatorilta klo 18:00. Kuulet tarinoita ja tutustut itäsaaristoon!

Lisää tietoa www.royalline.fi

LINNANMÄKI HUVIPUISTO

Suomen vanhin ja tunnetuin huvipuisto. Sisäänpääsy on maksuton. Panorama tornista pääsee katsomaan Helsingin maisemaa veloituksetta. Yli 40 laitetta ja iso määrä ravintoloita, kahviloita, sekä myymälöitä. Jos haluat testata kaikkia laitteita, suosittelemme ostamaan rannekkeet. Kertalipun ostaja voi esimerkiksi nauttia vuoristoradan kyydistä! 

Lisää tietoa www.linnanmaki.fi

HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO 

Helsingin kaupunginmuseo avasi uuden museon Senaatintorin kulmalla Torikortteleissa 13.5.2016. Museo on kokonaiselämys, jossa niin miljöö, näyttelyt kuin sisustuskin kertovat menneisyyden helsinkiläisestä arjesta. Museo muodostuu viidestä vanhasta rakennuksesta, niitä yhdistävästä uudisosasta ja kolmesta hienosta sisäpihasta.

Lisää tietoa www.helsinginkaupunginmuseo.fi
20% alennus kaikista Museon kaupan tuotteista näyttämällä CityPass:ia.

HELSINGIN RATIKKAMUSEO 

Yli sadan vuoden ajan raitiovaunut ovat kolistelleet pitkin Helsingin katuja. Hyppää kyytiin ja matkusta suoraan kaupungin menneisyyteen! Museon laajoista kuvakokoelmista löydät niin 3T:n kuin hevosratikankin. Tutustu Helsingin ratikkamenneisyyteen nostalgisten valokuvien kautta.

Lisää tietoa www.trammuseum.fi
Näytä CityPass:ia ja saat ilmaiseksi 2 kpl ratikka-aiheisia postikortteja.